Welkom op de website van Krista & Wouter. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Krista en Wouter zijn namelijk al 199 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Krista of Wouter? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

   Let's eat, drink & get married!  
       
 

Over onze bruiloft

Do's en Don'ts
- Geniet!
We zijn op een super mooie locatie, helemaal tussen het groen, met lekker eten en lekkere wijnen. Dus geniet! 
Geen gestress of gehaast. Pak wat er staat en vraag als je iets niet ziet. 
Klets gezellig bij, geniet van de muziek en vier onze liefde met ons mee!

- Kinderen en honden
Kinderen zijn de hele dag welkom op onze bruiloft! Er zijn spelletjes voor ze en alleen tijdens de ceremonie hopen we dat ze even rustig willen zijn. 
Wil je je hond meenemen? Neem even contact met ons op, dan kijken we of dat mogelijk is.

- Unpluged ceremonie
We hopen dat jullie volledig bij de ceremonie willen zijn. Daarom willen we vragen om alle telefoons en fototoestellen even weg te leggen. We hebben een fotograaf die voor ons alles vast legt en we beloven deze foto's ook te delen met jullie! 
Tijdens de rest van de dag; klik zoveel je wilt! (en deel je ze ook met ons?)

- Facebook, instagram, twitter, etc
Super leuk als je net zo enthousiast bent over onze dag als wij! Wel willen we je vragen om pas foto's te delen nadat wij dat zelf hebben gedaan.

- Artistieke toevoegingen en speeches
Graag genieten we een andere keer van jullie acteertalent. Op onze bruiloft willen we graag iedereen spreken en genieten van de dag met een muziekje erbij. Een kort woordje (dus geen speech die bijna gelijk staat aan de troonrede) mag natuurlijk wel, maar we willen wel vragen om dit beperkt te houden.

- Bijpraten
We zijn de hele dag op 1 locatie, dus er is geen noodzaak om allemaal keurig in een rijtje te gaan staan om ons te spreken. Schiet ons gewoon aan of proost met ons, we spreken elkaar zeker!